Popolna prilagodljivost

Leva in desna montaža z le enim modelomza hitrejšo montažo in v izogob napaki pri naročilu naprave za levo ali desno stran. 

Preprosta prestavitev filtrov in predgrelnika za zamenjavo smeri. 

ComfoAir Q je univerzalna naprava za uporabo v številnih najbolj zahtevnih pogojih.

Čarovnik za zagon

Inovativen čarovnik za zagon nas korakoma vodi skozi postopek, potreben za pravilne nastavitve - in dosežen je pomemben del za zagotovitev učinkovitosti!

Ko prvič vključimo delovanje ComfoAir Q, nam naprava pove, kolikšen največji pretok zraka naprava zmore. Nato preprosto vnesemo željeni pretok (iz projekta), naprava pa nastavi potrebno hitrost ventilatorja.

Pretoki so zagotovljrni brez ročnega nastavljanja hitrosti ventilatorjev na napravi – prihranek časa in zagotovljena natančnost.

Preprosto spremljanje

Zehnder ComfoAir Q je mogoče praktično in udobno spremljati ročno in virtualno. V vlogi inštalaterja lahko sistem spremljamo na Zehnder spletnem portalu. Po prijavi v portal vidimo trenutno stanje sistema in predvideni program. Naprava je tudi priročna za pregled: sestavni deli so lahko dostopni za čišćenje in zamenjavo. Zaslon na napravi prikazuje podatke o stanju naprave.

Edinstven prenosnik toplote

Podpora pri projektiranju

Zehnder nudi vse podatke za lažje spremljanje in načrtovanje projektov. Razumljiva vizualizacija prikazuje pregled predvidenih sestavnih delov. Uporaba vedno enakih podatkov omogoča cenovno ugoden in učinkovit postopek projektiranja, ki prinaša prihranke.