Zaslon

Zaslon je najpreprostejši krmilnik – je vedno na voljo in je integriran v prezračevalni enoti. Uporablja se za zagon, programiranje in celo za vzdrževanje naprave Zehnder ComfoAir Q. Vsebuje tri stopnje menijev: standardnega, naprednega in servisnega z dodatnimi funkcijami.

Vmesnik

Dodaten vmesnik "Option box" omogoča priključitev senzorja CO2 in senzorja vlažnosti k napravi Zehnder ComfoAir Q. Senzorji so lahko žični ali brezžični. Kot dodatna oprema so na voljo tudi razširitveni moduli, kot so programske ure RFZ ali RF. Te se lahko namestijo kjer koli v hiši.

Upravljanje na daljavo

Upravljalnik ComfoSense C omogoča brezžično upravljanje naprave za prezračevanje ComfoAir Q, Option Box pa žični priklop senzorja CO2 ali senzorja vlažnosti. Brezžična stikala RFZ in programske ure RF delujejo v kombinaciji s krmilnikom ComfoSense C in/ali napravo za prezračevanje ComfoAir Q z vgrajenim RF modulom. RF modul je dodatna oprema, ki se lahko vgradi tudi naknadno.

KNX vmesnik

Vmesnik ComfoConnect KNX omogoča priklop naprave Zehnder ComfoAir Q k centralnemu KNX sistemu za pametno upravljanje hiše. V tem postopku je komaj kaj pomembno, ali je ComfoAir Q vgrajen naknadno, ali že na začetku.

Internetni vmesnik

Internetni vmesnik ComfoConnect LAN C odpira paleto številnih možnosti. Tehniki lahko na spletnem portalu na daljavo spremljajo in programirajo delovanje in načrtujejo vzdrževanje sistema. Seveda je nadziranje in programiranje delovanja omogočeno tudi uporabniku, ki to lahko opravi z osebnim računalnikom, ali še preprosteje z aplikacijo ComfoControl app na mobilnem telefonu kar na poti ali doma na kavču.